A FRANCIA TANFOLYAMRA AZ OLDAL ALJÁN LEHET JELENTKJEZNI!

Flag_of_France.svgINTENZÍV ONLINE FRANCIA szaknyelvi
képzés külföldi munkát vállalók részére

I.O.F

Az I.O.F képzés elvégzése után akár már napokon belül állást ajánlunk Neked, és megkezdődhet külföldi munkavégzésed!

bizalomBizonyára észrevetted, hogy legtöbb állásunk betöltéséhez a szakmai tapasztalaton túl idegennyelv tudás is szükséges. Nem kell azonban elkeseredned, ha jelenleg nem vagy csak kevésbé rendelkezel a kiszemelt álláshoz szükséges nyelvtudással. A Duna Rapszódia elindítja gyakorlatokra  épülő, rugalmas, gyors képzéseit német, francia és angol nyelvből. E tanfolyamok teljes egészében az általunk kínált állások nyelvigényéhez igazodnak, így nem kell felesleges elméleti tanulással töltened az idődet, hanem olyan ténylegesen gyakorlati nyelvtudást szerzel, amely birtokában teljes magabiztossággal be tudod tölteni az általad kiszemelt pozíciót a tanfolyam elvégzésétől számított rövid időn belül.

Jelleg: online képzés.

Óradíj: 2800.- Ft/óra helyett most csak 1400.- Ft/óra.

Helyszín: a kényelmes otthoni kanapéd.

online tanfolyam

 

Az európai folyami luxushajók szinte mindegyikén elvárás a hotel személyzettől a kiváló szakmai tudás és a német szaknyelv ismerete. Sőt, számos helyen – így partnereinknél is – a német az elsődleges nyelv a hajókon. Ha kiváló vagy a saját szakterületeden, és mindenképpen ki akarod próbálni magadat ezen luxus turistahajókon, miért pont a nyelvtudás akadályozzon meg álmaid megvalósulásában?

Lehetőséget kínálunk Neked! Ha élsz vele, a német tudásod 2 héten belül olyan szintre fejlődik, hogy lazán megfelelsz majd a nyelvi kihívásoknak álmaid munkahelyén!

Az intenzív ONLINE FRANCIA szaknyelvi képzés:

  • online oktatási rendszer
  • rugalmas időbeosztás
  • vendéglátós és szállodai szaknyelv
  • hangsúly a kommunikáción
  • beszédközpontú oktatás
  • 30 óra

Képzésünk különösen ajánlott:

  • felszolgáló,
  • szobalány
  • és konyhai pozíciókat pályázóknak!

Most mindössze 42.000 HUF-ért birtokába kerülhetsz FRANCIA szakmai nyelvtudásod alapjainak! Óránként most csak 1400 Ft. Aligha találsz ilyen olcsón intenzív, szakirányú nyelvi képzést – ráadásul FRANCIA nyelvből.

És az extra hasznod a nyelvtudáson túl: a képzés elvégzésével akár már napokon belül állást ajánlunk Neked. Élj a lehetőséggel!